dilluns, 22 de gener del 2018

Nuevo anuncio: "Aquesta setmana Ràdio Escola aterra en…"

Classroom
Hola, Grecs:
Adrià Benet ha publicado un anuncio nuevo en Els Grecs 2017 2018 Quart de les Valls.
Anuncio
Aquesta setmana Ràdio Escola aterra en el camp de Túria, per a ser més concrets, a la localitat de la Pobla de Vallbona. Allí, el colegi Lluís Vives ens presenten a Manel Silvestre d'Edeta, un arista escultor nascut a #Llíria. Les i els xiquets del Lluis Vives ens conten un poc més sobre la vida i obra d'aquest personatge valencià.

🤸‍♀️I com què sabeu que ens agrada tot tipus d'àpats i menjar bona cosa per tindre al segon cervell ben contentet, avui en la recepta de la setmana, esbrinem junt als alumnes de La Comarcal de #Picassent, situat a l'horta Sud, com fer una bona recepta d'orelletes de #Montroy. Maria Dolores Fuster ens ho conta.

💡En la nostra secció preferida, en #unpaísambfilosofia, les i els xiquets del centre Lluís Vives de la Pobla de Vallbona, ens expliquen fil per randa qué signfica i que els fa sentir la música🎵. De veritat que paga la pena escoltar-los.

📻Sonant aquesta setmana a Pequeradio TV, Universitat Jaume I (pàgina en valencià),la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes i Ràdio Terra

PODCAST A L'ENLLAÇ:

http://www.ivoox.com/radio-escola-12-audios-mp3_rf_23219087_1.html
ABRIR
Si no quieres recibir correos electrónicos de Classroom, puedes cancelar la suscripción.
Logotipo de Google
Google Inc.
1600 Amphitheatre Pkwy
Mountain View, CA 94043 (EE. UU.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada