dijous, 25 de gener del 2018

Nuevo anuncio: "Aquesta setmana està sonant per les…"

Classroom
Hola, Grecs:
Adrià Benet ha publicado un anuncio nuevo en Els Grecs 2017 2018 Quart de les Valls.
Anuncio
Aquesta setmana està sonant per les ones el programa número 13 de Ràdio Escola!

🚅Viatgem fins a la Plana Alta, més concretament a la localitat d'#Almassora fins aterrar al centre Germans Ochando. Les i els xiquetes repassen la vida i aficions de Vicent Ibáñez, més conegut com El Suret. Hauràs d'esperar fins al final per veure la sorpresa d'aquest personatge tan particular.

I mira què ens agrada bona cosa l'arròs, els d'Almassora ens porten el plat típic del seu poble: les calderetes fetes a llenya!🥘

I en acabar, en la secció un país amb filosofia, descobrim ni més ni menys quin és el propòsit de la vida! Pareu atenció perquè els de la Serreria de #València tenen totes les respostes!

I com no, fem un repàs a l'actualitat Escola Valenciana, els millors grups de música en valencià, el conte Sambori de la setmana i amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua entendrem el significat de les frases fetes que més ens apassionen.

📻Ràdio Escola sonant a les ones a Pequeradio TV, Universitat Jaume I (pàgina en valencià), Ràdio Terra i la Xarxa d'Emissores municipals Valencianes.



ACÍ L'ENLLAÇ AL PODCAST:



https://www.ivoox.com/radio-escola-13-audios-mp3_rf_23353222_1.html



😀I altra notícia que de segur us agradarà. Els Ajuntaments comencen a interessar-se pel projecte, així com els Cefires Territorials i À punt media. El nom d'Escola Valenciana ja comença a associar-se a Ràdio Escola i es recolza per totes bandes.



http://www.picassent.es/va/educacio/report/radio-escola-presenta-picassent
ABRIR
Si no quieres recibir correos electrónicos de Classroom, puedes cancelar la suscripción.
Logotipo de Google
Google Inc.
1600 Amphitheatre Pkwy
Mountain View, CA 94043 (EE. UU.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada