dilluns, 11 de febrer del 2019

la realitat virtual. Noticies diaris

La realitat virtual
La realitat virtual s’erigeix com una de les grans tendències per al turisme cultural i la indústria de l’entreteniment, a fi d’aportar noves experiències. Estan en auge les aplicacions que apropen les tècniques cinematogràfiques per oferir experiències immersives o fer recorreguts virtuals per cases de luxe en llocs llunyans abans de comprar-les. També s’estan fent proves per retransmetre partits de futbol amb realitat virtual, tota una experiència de la que podrem gaudir.



Paraula nova : Auge
Definició: Alguna cosa que està en creixement o desenrotllant






Investigacio :



Fa uns anys, la realitat virtual semblava un concepte futurista molt llunyà. No obstant això, el temps ha passat i aquesta tecnologia comença a tenir més presència en les nostres vides, especialment en el camp dels videojocs. És aquest sector el que més ha apostat per una manera de joc que té tants fans com detractors.
Encara que és evident que encara queda molt per millorar, grans empreses han decidit apostar per la realitat virtual. Sagues del nivell de Doom, The Elder Scrolls o Fallout han decidit fer el pas cap a aquest nou terreny.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada