dijous, 12 d’abril del 2018

Nuevo anuncio: "Bon dia a totes i a tots, Setmana a…"

Classroom
Hola, Grecs:
Adrià Benet ha publicado un anuncio nuevo en Els Grecs 2017 2018 Quart de les Valls.
Anuncio
Bon dia a totes i a tots,


Setmana a setmana es sumen nous centres a la xarxa de ràdios escolars. Aquesta setmana li donem la benvinguda a l'IES Ballester Gozalbo de la ciutat de #València; i repeteixen els nostres estimats alumnes de La Comarcal, a #Picassent, Horta Sud. I com no, la creativitat està servida de la mà dels de la #ValldUixó, del centre Rosario Pérez, situats a la comarca de la Plana Alta.

Hui viatgem per la magnífica trajectoria de Vicent Andrés Estellés, un dels nostres poetes preferits. Aprendrem d´on ve la botifarra amb ceba, senya d'identitat de #Xirivella; i a més esbrinem què significa música, sons i melodies per a les nostres ànimes.

Ah! i No oblideu que com cada setmana, escoltarem el conte de la Fundació Sambori, farem un repàs per l'actualitat de l'entitat Escola Valenciana, pels millors grups de música en valencià i també comptarem amb l'ajuda de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, amb qui aprendrem noves frases fetes que de segur vos seran molt útils.

A partir d'aquest programa en la secció Un país amb propostes, trobareu les diferents entrevistes promocionals de cada Trobada.



📻Sonant a Pequeradio TV, Universitat Jaume I (UJI), Ràdio Terra i la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.



PODCAST:

https://www.ivoox.com/radioescola-numero-23-audios-mp3_rf_25308164_1.html
ABRIR
Si no quieres recibir correos electrónicos de Classroom, puedes cancelar la suscripción.
Logotipo de Google
Google Inc.
1600 Amphitheatre Pkwy
Mountain View, CA 94043 (EE. UU.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada