dijous, 22 de febrer del 2018

Nuevo anuncio: "Hola a tots i totes! Aquesta setmana…"

Classroom
Hola, Grecs:
Adrià Benet ha publicado un anuncio nuevo en Els Grecs 2017 2018 Quart de les Valls.
Anuncio
Hola a tots i totes!

Aquesta setmana fem 16 programes i els protagonistes són tres col.legis: Benavites de #QuartdelesValls situat a la comarca Camp de Morvedre; el centre Rosario Pérez de la #ValldUixó, de la Plana Baixa i el centre Divina Aurora de #TavernesdelaValldigna, situat a a la comarca de la Safor.

Tots tres ens porten unes seccions molt entranyables. 🌟Coneixem qui és Rosario Pérez Solernou, la que dona nom al centre de la Vall d'Uixó; aprofitem les receptes sanes de verdures amb els de Divina Aurora i en acabant esbrinem el significat de #compartir per als de Benavites Quart de les Valls.

Ah! i no oblideu, que com cada setmana escoltarem el conte Sambori, farem un repàs per l'actualitat de l'entitat Escola Valenciana, pels millors grups de música en valencià i com no, també comptarem amb l'ajuda de Acadèmia Valenciana de la Llengua, amb qui aprendrem noves frases fetes que de segur vos seran molt útils.

Està sonant a Pequeradio TV, Universitat Jaume I (pàgina en valencià), Ràdio Terra i la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.



També podeu escoltar l'entrevista a Vicent Moreno sobre la campanya l'Educació ens dignifica, sí al valencià.



PODCAST:

https://www.ivoox.com/radio-escola-16-audios-mp3_rf_23820809_1.html

Moltes gràcies
ABRIR
Si no quieres recibir correos electrónicos de Classroom, puedes cancelar la suscripción.
Logotipo de Google
Google Inc.
1600 Amphitheatre Pkwy
Mountain View, CA 94043 (EE. UU.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada