dilluns, 3 de desembre del 2012

Artista del mes: Bee Gees

Aquest mes de desembre no té un artista concret. Toca ja un grup genial

BEE GEES

Així segur que no vos diu res... però escoltes algunes cançons, segur que les haveu sentit i segur se ficareu a ballar....







Bee Gees és un grup musical d'Irlanda format pels germans Gibb: Barry Gibb, nascut l'1 de setembre de 1946 i els bessons Robin i Maurice Gibb, nascuts el 22 de desembre del 1949. Els Bee Gees és un dels més coneguts grups de pop de la història.

A la dècada dels cinquanta, els tres germans Gibb començaven a tocar en públic, en petits concerts a la seva terra natal.
El 1958 la família es trasllada a Brisbane, on els nois segueixen desenvolupant les seves activitats artístiques. Així, després de cantar a diversos clubs, el 1963 firmen el seu primer contracte amb una companyia discogràfica, Festival Records. Els germans Gibb graven vuit senzills, amb un total de dinou cançons, fins que l'any 1965 graven el seu primer àlbum, The Bee Gees Sing and Play 14 Barry Gibb Songs. El 1966 aconsegueixen el seu primer número 1 a Austràlia amb el tema Spicks and Specks.
L'any 1967 se'n tornen a Anglaterra i són contractats per la RSO. Aquell mateix any publiquen First i aconsegueixen un cert èxit i reconeixement. Aquest fou el començament d'un grup emblemàtic que encara que encara sona a les discoteques de tot el mon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada